هارمونی

دست نوشته های هنری

هارمونی

دست نوشته های هنری

انواع مختلف طراحی های گرافیتی

                   انواع مختلف طراحی های گرافیتی    

 

اگر از کسانی هستید که با دقت به گرافیتی ها نگاه میکنید و به چیز هایی که پشت این نوشته ها و نقش هاست فکر میکنید، حتما” متوجه شده اید که گرافیتی ها اشکال مختلف و گوناگونی دارند : از نوشته های ساده ی یک کلمه ای تا نقاشی های بزرک که بر روی یک دیوار چند متری کشیده شده. در این پست روش های مختلفی که برای گرافیتی اغلب مورد استفاده قرار میگیرد کمی توضیح داده میشود، همه ی آنها روش هایی هستند که یک هنرمند خیابانی استفاده میکند تا حرف خود را به عابرین ساده بزند. خیلی ساده، خیلی تاثیر گذار

ِ”تگ کردن” ساده ترین راه برای یک گرافیتی کار محسوب میشود که معمولا” شامل اسم خود نویسنده است. اگراین کار توسط یک گروه انجام شود، اسم گروه به عنوان تگ کشیده میشود . تگ تگ ها میتوانند تقریبا” همه جا کشیده شوند، به وسیله های مختلفی مثل اسپری ، ماژیک یا حتی یک خودکار، تنها چیزی که مهم محسوب میشود تک رنگ بودن آن است . کاربرد تگ ها بیشتر برای جلب توجه و مالکیت دادن به یک منطقه است و بیشتر جزو قسمت خرابکارانه ی گرافیتی محسوب میشود

Throw-up 


این روش کمی پرکارتر از تگ کردن است و معمولا” با

Stencil
 

اما این روش از گرافیتی چیزیست که به تمام معنا میتوان آن را یک هنر دانست. استفاده از شابلون راهی موثر و سریع برای اجرای نقوش پیچیده است. تنها کاری که باید انجام بدهید اینست که شابلون را جلوی دیوار بگیرید و اسپری کنید، نتیجه طرحیست که جزییات آن را شاید با ساعت ها وقت صرف کردن هم نمیتوان به دست آورد. البته روش پیشرفته تر اینست که شما از چند شابلون استفاده کنید و آنها را به ترتیب روی هم بگذارید تا یک شاهکار

خلق کنید. این نوع از گرافیتی شاید مدیون افرادی مثل Banksey و Blek le Rat باشد ( ببینید : گرافیتی ، هنر خیابانی ) ، ولی امروزه نمونه های آن را میتوان در تمامی نقاط جهان مشاهده کرد ( ر.ج خیابان ولیعصر، یا پردیس هنر های زیبای دانشگاه تهران )  

 

 

 

 

 

 

 

Stickers   


 

این روش شاید سریع ترین روش گرافیتی باشد، چرا که تنها باید گرافیتی ای که فرد در خانه طراحی و چاپ کرده روی محل مخصوص چسبانده شود! محتوای برچسب ها میتواند یک پیغام یا یک عکس یا هر چیز دیگری باشد که هنرمند تهیه کرده. مزیت این روش و روش قبل در این است که فرد میتواند وقت بیشتری در جایی بیخطر صرف طراحی کند و تنها در چند ثانیه کار خود را ارایه کند : ) 

Wildstyle 


این سبک یکی از قدیمی ترین سبک های گرافیتی است که اولین بار در خیابان های شهر نیویورک مشاهده شد. این روش یکی از پرکار ترین و دقیق ترین روشهای گرافیتی محسوب میشود و اگر بیننده با آن آشنا نباشد شاید حتی نتواند نوشته ی آن را بخواند. این سبک شامل فلش ها ، گل ها ، فرم های خمیده و اشکالیست که یک هنرمند غیر

گرافیتی کار شاید به سادگی آنها را نفهمد. این سبک معمولا” به شکل سه بعدی اجرا میشود و یکی از پیچیده ترین سبک های گرافیتی به شمار می آید. 

Piece 


میزان هنر یک گرافیتی کار به تواناییش در اجرای این سبک است.

Blockbuster
 

همانطور که از اسم این روش مشخص است ( چیزی شبیه بمب با قدرت تخریب زیاد ) ، در این روش سعی بر پوشش حداکثر فضا در کمترین زمان ممکن است. معمولا” برای این نوع گرافیتی از حروف بزرگ که یا با اسپری یا به وسیله ی رول کشیده میشوند استفاده میشود. این نوع گرافیتی ها برای پشانیدن یک چیز نامطلوب ( البته از نظر گرافیتی کار ) به کار برده میشود، مثلا” تبلیغات جنس خاصی که شما شاید خیلی دوستش نداشته باشید … 

Heaven
 

این روش کشیدن گرافیتی ها در جایی است که دسترسی به آن واقعا” دشوار باشد. به عبارت دیگر هر چه دورتر، بهتر معمولا” مکانهایی مثل نقاط بالای ساختمان ها یا علایم راهنمایی و رانندگی برای این کار انتخاب میشود و گرافیتی کار با آن پیامی را میدهد که میخواهد زمان زیادی تا پاک شدنش در دید مردم باشد. 

 



 

Piece که مخفف کلمه ی masterpiece به معنای شاهکار است، بسیار پیچیده تر از یک Tag است و معمولا” حداقل با سه رنگ اجرا میشود. اجرای آن نسبتا” زمان بر است و اگر بخواهد به صورت غیر قانونی اجرا شود، مهارت بالای نیاز دارد. 
۲ یا سه رنگ کشیده میشود، ولی همانطور که از اسمش مشخص است این کار باید در نهایت سرعت انجام بگیرد. این روش هم بیشتر برای نشان دادن هویت فرد یا گروه استفاده میشود و در آن از اکثرا” از حروف حبابی شکل که با یک رنگ متفاوت دورگیری شده استفاده میشود. 
نظرات 1 + ارسال نظر
hamed پنج‌شنبه 29 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 02:30 ب.ظ

mamnun kheili khub bud

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد